Dopper UCU Rood - Tijdelijk niet beschikbaar

€ 12,50
  • Herbuikbaar- vermindering plastic afval
  • Klimaatneutraal geproduceerd
  • Gedeeltelijk geproduceerd uit gerecycled materiaal
  • Bijdrage Waterproject Simavi
Verkrijgbaar bij receptie College Hall UCU: VANAF 1 OKTOBER

Dopper UCU Rood - Tijdelijk niet beschikbaar

Meer afbeeldingen

Details

De Dopper is waterfles en een Nederlands kwaliteitsproduct dat klimaatneutraal wordt geproduceerd, en voor het grootste gedeelte bestaat uit gerecycled materiaal, zonder giftige stoffen. De hippe designfles is niet meer weg te denken in Nederland. Op school, op kantoor, tijdens het sporten, op vakantie… overal is het bewustzijn ontstaan dat kraanwater niet alleen lekker en veel gezonder is, maar ook veel goedkoper dan wegwerpflesjes op het station bijvoorbeeld. Iedere dag gooien we in Nederland 500.000 plastic flesjes weg. Voor het terugdringen van die berg plastic afval is dit handige waterflesje ontwikkeld. Zonder schadelijke stoffen, herbruikbaar, mooi, en makkelijk schoon te maken. Vergeet dure wegwerpflesjes en neem altijd je eigen mooie fles mee. Zo bespaar je veel geld en help je het milieu een handje. Opdruk Utrecht University op een zijde van de dop en UCU logo op de andere zijde van de dop.